Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, November 24, 2010

Hobi terbaru ku :)

hai semua bloggers,

apa khabar semua sihat ker??? 1st nak say thanks too 2 orang blogger yang wish birthday ja :) ja hargai sangat-sangat.... iaitu cplud miera dan farahfatihah

inilah hobi terbaru ja yang akan datang hehe....

ja akan mula buat / belajar manik hehe.....

hari jadi ja yang lepas ja dah mengikuti kelas yang dianjurkan oleh kak ZAI dari BUTTERFLY BEADS.....

secara keseluruhan ja suka mengikuti kelas dari Kak ZAi nie... kami kenyang dengan ilmu dan kenyang dengan makanan hehe... dari pagi sampai petang ade je makanan yang dijamu, sambil beadings sambil makan hehe...

kami semua ade seramai 4 orang adik ja pun join sekali sebab mak ja yang suruh dia join hehe...


dan kami sangat bertuah yang mane Kak Zai sempat mengajar SHIMERING FLORA kami hehe walaupun nama kelas kami nie CRUMBLE BEADS.....


terima kasih kak zai.....

dan akhir sekali ja nak pamerkan hasil yang ja buat sekadar latihan sahaja seharian semalam hehe.... apa macam okay tak????


post signature

4 yang ambil kisah:

nEa FleriDa / nIL said...

wahh nice la akk :)

CikSyafa said...

wow!santeknya...nanti Syafa bole tempah baju laa kan?hihi

i linked u ya^__^

Lisa said...

wah bestnya eja.. klau la ada masa nak gak kak lisa belajar heheh tp jauh ler plakkan..

✿farahwir✿ said...

ija, macam best jer jahit manik nie..huhuh cantik2 r yang kak zai ni buat..
kalau tau awal2 leh ikut join bengkel

Related Posts with Thumbnails