Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, November 24, 2009

Diet Resepi - Green Salad ' Simple'

http://emo.huhiho.com

malam nie kita makan salad nak hehe...

nie 1st time ja wat salad sendiri....

tiba2 minggu nie mulut terasa nak makan salad, lepas makan salad masa dinner di Syuen Hotel hari tuu...

sangat simple hehe, dan senang... jom makan....

http://emo.huhiho.com

Bahan-bahan:

  • sayur salad ( ja li yang dah siap)
  • sos Thousand Island
  • satu sudu kecil mayonis biasa...
  • sosej di potong dadu( rebus)
Cara-cara:
  1. mula2 potong laa sayur yang kita li ikut mulut kita hehe...
  2. sosej di rebus asing. selepas tu di potong kecil2 untuk senang makan.
  3. letak sosej atas salad kita tu
  4. letak sos thousand Island dgn Mayonis...
  5. dah siap hehe...

post signature

2 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

potato salad pun best jugak tau...nyumnyum

eija ^_^ said...

to:Hazzy Ishak

yer ker adik?? hehe

akak tak try lagi yang tuu

Related Posts with Thumbnails