Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, November 9, 2010

yeahhh ja akan belajar 'BEADS'

salam semua blogger semua hehe....

yeahhh masih lagi minggu 'Beads' hehe...

tak tahu kenape minggu nie hati ja berkobar-kobar nak belajar jahit BEADS nie...

bila??? pada 21hb???? apa pada 21hb???

tak peee bukan de ape-apa aktiviti menarik pun kan??? baik kita belajar kan???

dapat sijil tau hehe... insyallah ja belajar nie nak save duit sikit kalau boleh untuk majlis ja nanti :)

kak zai insyallah dalam minggu nie ja email dan bank in yea.....

huhu.... tak sabar lak rasanya...

dan esok malam dinner sekolah ja bertempat di SYUEN HOTEL hehe.... esok ja update yea.... tak sabar jugak nak tengok sape yang akan dapat BEST DRESSES malam tuuu hehe....

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's Spot said...

Dulu rajinlah sangat ke Syuen Hotel utk dinner kat situ... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

wahh pakngah nie diner kat hotel lagi hehe

Related Posts with Thumbnails