Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, February 8, 2011

GIVEAWAY - SPECIAL GIFT FROM MIA-INA


salam semua bloggers,

wahhh dah lama ja saja-saja masuk contest nie....

kali nie memang ja saja-saja nak memeriahkan contest salah sorang blogger yang ja rasa ja dah follow lama lahh jugak..

macam biasa laaaa dalam contest mesti ada soalan yang ja kena jawab kan.....

  • Sejak bila anda mengikuti blog mia-ina?
sejak bila ja mengikuti blog mia nie?? ermm ja rasa macam dah lama dah sejak ja belum tunang lagi rasa mungkin tahun lepas, asalnya ja mengikuti blog mia nie disebabkan diet. mungkin masa tuu ja nie salah sorang silent reader mia lahh.. yelah mia kan seorang yang tegar berdiet. ja suka melihat apa yang mia buat sepanjang diet nyer..... hingga laa akhir tahun lepas ja dengan mia jadi agak rapat di dalam blog disebabkan blog baru yang ja buat khusus masa ja bertunang nie.. disitu mia selalu meninggalkan pesanan pada ja.. dan dari situ laa ja kenal mia dari mia tunang sampai sekarang dah kahwinn.. hehe
  • Kekerapan anda berkunjung di sini?
ermmm kekerapan yea... ja nak kata pun tak berani disini sebab tak de bukti nak menunjukkan kekerapan ja berkunjung di blog mia.... tapi setiap kali mia membuat entry baru ja mesti singgah membaca.. lagipun mia kan seorang guru ada jugak teman seperjuangan untuk sesi luahan dalam kerjaya ini...
  • Apa istimewanya blog 'Istana Cinta Adin-Mia' di sudut hati anda ?
keistimewaan blog 'Istana Cinta Adin-Mia' pada hati ja, lebih kepada luahan sorang wanita tentang apa yang berlaku dalam kehidupannya... dalam ketekadtan seorang wanita untuk berdiet, menguruskan badan demi kesihatan di masa hadapan.. sanggup memenuhi cabaran yang sangat 'teruk' diluar sana....
  • Komentar negatif (beri saranan like pembaikian blog / kritikan membina)
pandangan ja hanya berharap mia teruskan berblog dengan cara mia yang tersendiri. itu sahaja....
http://www.cute-smiley.com
harap semua nyer terjawab laa yea mia....
mungkin ada luck ker hehe..
thanks mia kerana menjadi kawan ja dalam dunia blog ini...

post signature

2 yang ambil kisah:

Mia-Ina said...

ooo..ja ada blog lain rupanya...selalu mia singgah blog persiapan kawin ja tue...xpe..blog tue wajib mia masuk tau...suke baca kisah persiapan Ja....

tq follow mia dlm diam x diam...x tau Ja dah masuk lama sejak mia buat entry diet ....gd luck for ur diet ye Ja..

tq so much jd org pertama menyertai....akan masuk dlm file nilaian nie..tq ya join

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Mia-Ina


hehe...
harap-harap ada laaa luck hehe...

Related Posts with Thumbnails