Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, December 4, 2010

tahniah blogger pena merah...

salam semua bloggers....

dah lama sangat ja tak jenguk blog ja nie....

maklum laa cuti sekolah, bila cuti sekolah confrim ja duduk dirumah mak... bila dirumah mak memang ja tidak dapat nak update blog nie....

sekarang nie ja berada di IPOH, rumah sewa ja kat sini baru ja boleh update blog sebab line internet okay hehe.... bandor la katakan hehe..... hari ini adalah tarikh rakan sekerja menjejak kaki ke alam rumah tangga... dia jugak salah sorang blogger hehe.. nama blog dia Pena Merah Menaip.... memang merah hehe... tengok laaa temanya merah you.... hehe

inilah pengantin nyer... a.k.a blogger tuan punya blog pena merah menaip....

inilah kami warga SMKB hehe....

mungkin tahun depan as akan berpindah dan mengikut suaminya... tinggal kami di SMKB...

ucapan : kak eja doakan as dan zul SELAMAT PENGANTIN BARU dan bahagia bersama hingga akhir hayat....

post signature

2 yang ambil kisah:

~eZmALiZa~ said...

auw..lame xgi kenduri kawen.. :))

♥♥ eija ♥♥ said...

to:~eZmALiZa~

hehe kenduri kawen sape liza? hehe...

Related Posts with Thumbnails