Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, September 11, 2009

hehe.. bakal dapat hadiah...

hehe... rasa semacam pulak...

lepas dapat tahu yang diri nie nak dapat hadiah...

maklum lah tak penah dapat hadiah macam nie hehe
MyEm0.Com

yelah pakwe sendiri pun tak penah rajin bagi hadiah kan hehe...

anyway ja nak ucap terima kasih banyak kepada 'pakngah'...

tuan punya blog chilabaey's spot :)

sebab ape ja dapat hadiah yang ja sendiri pun tak tahu,

sebab ja comment post pakngah jer hehe...

senang kan nak dapat hadiah hehe..

malu jugak pun ade jugak hehe...
MyEm0.Com
nanti ja dah lama blogger nanti nak wat mcm 'pakngah' lah..

untuk appreciate follower kita yang selalu comment kita hehe....

jadi kesimpulannyer hehe...
selalu lah diri ini mengoment orang dan selalu lah kawan2 mengoment post ja hehe....
MyEm0.Com
nak tahu hadiah pe?? yek? nanti pakngah dah post ja g tau yek hehe..
MyEm0.Com

8 yang ambil kisah:

Mrs Drac said...

zaman skang bukan besday je dapat adiah ye..=p hehe..ntah2 die bg shawl tak..hihi

cik eja^_^ said...

to:Mrs Drac

a'ah kan awak hehe...
tak pelah kalau betul dapat free shawl hehe...

ZARA 札拉 said...

oho~

best2~

kalau suka org komen tempat kita, kena komen tempat org jugalah kan?

=)

cik eja^_^ said...

to:zara
betul kak zara hehe...
ja pun kena ingatkan diri jugak lah

zyLa said...

cik eja meh la wat tag.de dlm page zla k

Hazzy Ishak said...

bestkan dpt adiah ;)

cik eja^_^ said...

to: zyla
tq zyla hehe.. akan wat :)

cik eja^_^ said...

to:Hazzy Ishak
hehe.. bestkan awak :)

Related Posts with Thumbnails