Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, September 16, 2009

Tag RAYA OH RAYA

hehe.. buka jer nak update blog tgk blog pakngah dah update :)
bila buka mula2 baca kad raya dari pakngah (next entry)..
tup..tup de tag utk ja TAG RAYA OH RAYA..
ini yang 2nd tag ja dapat lepas tag zyla
jadi ja ambil masa sebelum berbuka nie nak jawab lah..
pakngah n yang lain dgr tau..

-->Baju Raya<--

Baju raya tahun nie 2 pasang satu color hijau+marron...
sebab ape marron sebab tema tahun nie family ja maron hehe..
satu lagi bagi dgn cik abg :) coklat+hitam"strip" sikit corak dia

-->Kasut Raya<--
Kasut raya lak @ kasut g sekolah li untuk 2 in 1 hehe.. simple
korang paham2 laa kasut ckgu pkai mcm mane hehe

-->Family Aku<--
de 5 orang semua mak, abah, angah n adik..
tahun nie angah boleh raya sekali sebab dia balik Ireland 25hb lepas raya..
jadi meriah laa sikit :)

-->Family Mertua<--
Mertua?? belum ada lagi... :) tunggu time dia sampai yea

-->Kuih Raya<--
Tahun nie semua buat sendiri :)
minggu lepas ja balik Taiping tolong mak wat kuih :)

-->Rumah Baru<--
belum ada lagi memang tengah planing hehe.. sekarang cuma de umah sewa di IPOH

-->Langsir Baru<--
untuk umah sewa tak de hehe..
umah mak minggu lepas tolong mak basuh n pasang balik..
jadi memang pakai langsir lama laa..
lama pun bila basuh mcm baru jer..

-->Duit Raya<--
Nie tahun kedua ja bekerja jadi memang dah tukar karekter dah...
dua tahun lepas ja dapat, tahun nie ja memberi lak..
untuk sape? mak, abah, my sister, atok n tak lupa anak buah...
berape? budget je cukup2 mcm orang mula2 bekerja...

-->Bonus<--
Bonus?? Takdak de :( jadi tahun nie kena laa buat budget nak li ape...

-->Blk Kampung<--
ermmm tiap2 tahun same jer ...
dua-dua belah ja balik.. memang sebelum raya n raya 1st balik kampung mak kat
Gunung Semanggol Perak... Petang raya pertama memang balik kampung abah..
kat mane..........
mesti laa kampung kakak ku hehe.. Kuala Lipis Pahang..
minta2 laa tahun nie siti balik kampung hehe...
atas nie kampung belah mak :)

Nak tag sape ek???
1. boleh tak ja nak tag kawan ja sorang nie... nak denda dia hehe...
dulu tak buat pun tag yang nie kena wat tau??
farah @ farahwir.blogspot.com/
2. nak tag kak zara @ shafaza-zara.blogspot.com/
3. asna@asnacute.blogspot.com/
4. yang terakhir follow yang terbaru nurul@masputeh.blogspot.com/
hehe jangan mengelat yer hehe...

MyEm0.Com

2 yang ambil kisah:

ZARA 札拉 said...

hahaha~



peraturan jelas~



kak tak buat tag lagi dah~


dah pencen~

cik eja^_^ said...

to:zara

oo yer ke :(

Related Posts with Thumbnails