Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, September 17, 2009

Kad raya untuk kalian semua


hari ini genaplah 27 Ramadan 1430H

sudah 27 hari kita berpuasa, tinggal lagi 3 hari je lagi...

tahun ini ade kelainan nyer..

raya amat dirasai. sebab ape?

sebabnyer adalah korang semua laaa.. kawan-kawan blogger ku...

terima kasih atas coment dan perhatian atas blog ku yang tak seberapa ini...

sempena Syawal yang menjelang nie...

terima lah kad raya ja nie sebagai penganti diri ini :)

ja tujukan kepada semua blogger yang mengikut dairi ja nie..

mrsdrac.blogspot,asnacute.blogspot, farahwir.blogspot,
chilabaeys.blogspot dan follower yang lain..

maap sangat2 nama anda tak sebut..
sebab ramai sangat..
MyEm0.Com

jangan lupa ambil kad raya ja nie yek..

ja nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
mohon ampun dan maap,
jika sepanjang ja memblog diari ja nie,
ada menyinggung hati sape2...
note : thanks sangat pada pakngah atas kad raya mayanya..
1st kad yang ja dapat tahun ini
MyEm0.Com

6 yang ambil kisah:

ZARA 札拉 said...

hehehehe~

maceh dik~

=)

Mrs Drac said...

thanx..slmat ari raye..ewah2...hehehe..eh eja...ade tag untuk awk kat blog saye..hoho..tag agi..tag ritu pun tak jwb g..=p
SELAMAT ARI RAYA=)

cik eja^_^ said...

to : zara
sama2 kak :)

cik eja^_^ said...

to:Mrs Drac
hehe ade lagi tag? kalau sempat ja wat yekk..
kalau tak lepas raya le jawab nyer hehe

MyRule said...

thanks for the card..hihihih

selamat hari raya...

cik eja^_^ said...

to:myrule

sama-sama

selamat hari raya jugak :)

Related Posts with Thumbnails