Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, June 24, 2010

Percutian 2010 = Part 1

hai... sorry lama sangat2 tak update blog ja nie hehe...

ja memang buka sekolah nie agak BZ laa jugak sebab menguruskan markah pelajar, kedudukan pelajar dengan jadual waktu lagi... memang tak habis-habis lagi...

jadi malam nie ja sanggup tak tido lagi semata-mata nak update yang dirindui ini hehe...

pada 4hb Jun 2010 ja dan family ja telah terbang ke negara orang putih hehe... Matlamat utama hanya untuk melihat tempat adik ja tinggal dan tempat belajar dia kat sana. Makluman adik ja yang tengah sekarang nie mengikuti pelajaran di IRELAND jurusan MEDIC hehe....

inilah bentuk rumah sewa adik ja, 3 tingkat. Yang peliknya dapur tingkat atas sekali hehe...

ini pulak nama dia SPHERE kot penanda di bandar IRELAND. macam Malaysia ada KL tower kan. Kat IRELAND, Sphere nie jadi penanda laa hehe..

shopping kat IRELAND best hehe... murah laa jugak kalau convert dalam wit Malaysia pun rasa mcm okay lagi lah hehe... tapi ja tak beli banyak barang pun...

kat taman di IRELAND pun memang cantik, banyak sangat bunga-bunga tumbuh mcm rumput jer... kenape Malaysia tak de.

adik memang kami ke GAINT CAUSEWAY.. tempat nie sangat cantik yang mane batu-batu yang terdapat disitu hasil daripada gunung berapi beribu-ribu tahun yang dulu....

batu kat situ kalau perhati elok-elok bentuk dia heksagon....

inilah tempat-tempat yang ja g semasa ja berada di IRELAND.. nanti untuk next entry ja sambung balik masa ja kat LONDON, PARIS, GERMAN dan BELGIUM

jumpa lagi hehe...

post signature

4 yang ambil kisah:

farahfatihah said...

wahhh bestnya ada adik blaja kat sana..leh jalan2 skali kan....awat muka sedeh je tu..senyum la huhuh update tau

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

hehe tu muka letih laa akak hehe tak cukup tido sebab rindu kat malaysia hehe...

hehe okay tq akak..
nanti ja update lagi...

ejum said...

seronoknya jalan2 oversea.. :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ejum

insyallah nanti de rexeli boleh jugak kan hehe...

Related Posts with Thumbnails