Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, June 28, 2010

Percutian 2010 = Part 3 [LONDON- MADAME TUSAUD]





seperti yang dijanjikan hehe.....

Part 3 - LONDON bertempat di Madame Tussaud

kat sini jangan mare ja jumpa dengan ramai orang yang popular dan terkenal hehe...

antaranya ialah hehe....

Mily Cirus

Jim Carrey

Family Terkenal Britain

yang paling excited sekali hehe JOHHNY DEPP sungguh hensem sekali hehe..

Julia Roberts

Leonardo DiCaprio

Amitha Bachan (Hindi Actor)

David Beckhem pun ada hehe...

Einstein pun ada hehe.... dok sebelah dia harap2 jadi pandai laaa si eja nie hehe....

itulah yang sempat ja edit gambar hehe... ade lagi tapi tak sempat nak edit banyak sangat hehe... dah sampai sana kan, tangkap laa seberapa nak pun hehe..... diaorang nie memang sama dengan yang original tinggi, warna kulit, memang nampak urat darah tau hehe....

next entry ----> PARIS

post signature

4 yang ambil kisah:

bellar0ssa said...

huhu semakin jeles...huhu shah rukh khan xde ke kak ja. ade kan.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

hehe....

akak pun cari shah rukh khan jugak hehe

tapi tak de pun hehe...

janji de JOHHNY DEEP dengan hero TWILIGHT hehe

naNa.neRRa said...

woot.woot..
dengan johny deep!
ouhh..jeles~ness! :D

♥♥ eija ♥♥ said...

to:naNa.neRRa

hehe....

a'ah dengan johny deep...

Related Posts with Thumbnails