Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, June 26, 2010

Percutian 2010 = Part 2 [LONDON]

haaaa hari nie ja nak sambung balik percutian family ja....

sudah 3 hari 2 malam ja kat Ireland ja nak flight ke London.

Untuk sampai ke hotel kami semua kena naik train dan tube...

kawan-kawan cuba bayangkan kami nie dengan bawa beg besar nak masuk dalam tube London yang sibuk tuu??? hehe boleh bayangkan tak??

dan akhirnya kami sampai jugak dengan beg besar kami ke hotel yang kami akan tinggal untuk 3 hari 2 malam lagi Hotel Holiday Villa London dekat jer dengan Malaysia Hall hehe....

kami sampai petang dalam kul 2 masa sana, kami tanpa rasa letih pun naik lagi tube nak ke Bicester Village. ada apa kat kampung nie?? hehe ape lagi tempat shopping laaaa. tapi ja tak de beli banyak pun kasut jer sebab murah beli satu percuma satu haha..... sebab brand yang ja beli tuu kat Malaysia harga boleh cecah RM200+ kat sana 29.90Euro bersamaan duit malaysia RM120 kot hehe.. okay laa kan hehe....

jalan-jalan kat sana ja jumpa benda yang pelik (gambar kat atas nie).. mula-mula tak perasaan apa benda laa nie hehe.. rupa-rupanya kepala zirafah hehe..... ape laa motif orang puith buat mcm nie yea hehe....

dah sampai London tempat wajib tengok mesti laaaa London Bridge Tower

dengan Big Ban Clock tak silap nama dia hehe....

ja dengan mak ja hehe....

dan tempat apa lagi kalau bukan Place Bukingham (kalau salah eja betul kan yea hehe) masa nie ja, angah, mak dan abah je pegi.. yang lain semua g Oxford Street shopping. ja bukan tak nak shopping nanti habis wit nak kawin pulak hehe...

haaaa tahu tak ape tempat nie MADAME TUSSAUDE hehe... nak tahu ape tempat nie tunggu entry ja lepas nie hehe... best giler tempat nie...

post signature

3 yang ambil kisah:

bellar0ssa said...

kak eja~

jelesnye kak!!! nak ikut.nak souvenir=D intan memang teringin gila g madamme tussaud tu.huhu

bellar0ssa said...

kak eja~

jelesnye kak!!! nak ikut.nak souvenir=D intan memang teringin gila g madamme tussaud tu.huhu

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

hehe
sampai 2 pesanan adik bagi nie hehe...

madamme tussaud tuu banyak tempat tau adik hehe...

nak seveniour ker?? heheh
nanti akak buat lucky draw nak?? hehe

Related Posts with Thumbnails