Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, September 20, 2010

dapat jadi makcik :)

salam semua readers

apa khabar semua, ja baru je balik dari Taiping sebab weekends lepas ja kena balik sebab adik ja akan balik semua ke IRELAND hari rabu nie.. jadi kena tolong dia kemas kan semua barang-barang dia yang nak bawa balik sana...

kejap je 3 bulan kan adik dah nak balik pun... Insyallah tahun depan adik boleh tinggalkan Ireland dan dok sini semula hehe...

dan pagi ja dapat berita gembira :) kawan ja YATI dah selamat bersalin pagi tadi and guess what dia dapat baby kembar hehe... baby boy tau... hero semua hehe...

ini dia YATI memang cian tengok dia bila mengandung yelah bawa kembar kan mesti tak larat.... masa nie raya yang lepas nie ja tak dpt ikut sebab ja masih ada lagi di kampung Pahang..

sumber dari FB jea

ermmm best nye kan ade baby hehe... tak sabar nak jumpa yati dan tak sabar nak beli barang untuk baby yati hehe...

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's Spot said...

Bakal title makcik dah.... Hehehehe.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe..
pakngah nie a'ah bakal nanti hehe...

Related Posts with Thumbnails