Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, September 23, 2010

pirana?? takut atau kelakar atau 18sx??


salam semua bloggers,

wahhhh jam dah menunjukkan jam 1.00 pagi dah.. ja tak tido-tido lagi hehe.... anyway malam tadi ja kuar hangout tengok wayang dengan YONG hehe... kami tengok

PIRANHA 2010

hehe..... nie wayang 1st ja tengok setelah satu bulan ja berpuasa dari tengok wayang hehe... dah buang tabiat ja nie kan hehe.... nasib baik laa ade peneman ja malam tadi hehe... nak tahu kami dapat set berape?? sit B tau hehe.. second row sebelum 1st row depan tuuu screen. dah laa ja pilih yang tengah-tengah hehe... memang PIRANHA depan mata kami laaa hehe.....

overall cite nie okay laa cuma part yang tak okay terlampau banyak perempuan-perempuan seksi laa dalam cite nie... perempuan berjoget-joget laa suka time spring break.. ja rasa budak laki suka laa kot tengok cite nie kan hehe.... tapi bagi ja part yang 'perempuan' nie lah silap sikit tuu ja rasa banyak yang dah dipotong walaupun masih ade lagi kan.....

cite nie ja cuma suka bila part PIRANHA memang nampak real laa ikan nie hehe... cite nie ikut logik akal laa datang nya ikan nie kan hehe...

dan satu lagi part macam mane PIRANHA makan manusia.. uhhhh memang menakutkan laaa memang betul bila lepas tengok cite nie membuat kan kita takut nak berenang di kolam-kolam ker kan hehe...

overall cite okay laa ja boleh beri 3 Bintang laaa. tak tido laa tengok cite nie... tapi ade part yang tak masuk akal.. rupa-rupanya kesemua ikan PIRANHA nie adalah baby... dia ada mak PIRANHA yang memang besar gila hehe.... tengok laa gambar dibawah nie menankutkan jer.. memang luka dia nampak real jer.....


ermmm lepas nie cite ape pulak hehe....

post signature

4 yang ambil kisah:

farahfatihah said...

ngeri cite ni..n 18sxxxxx!!! xsesuai tgk ngan budak2 ok huhu

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

betul tuu farah..
memang tak sesuai

ChiLaBaey's Spot said...

Seksa tengok ikan tu kan... hehehehe.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot s

haa pakngah nie ikan mane yang pakngah tgk tuuu??

Related Posts with Thumbnails