Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, September 30, 2010

HELP - -> plan mane okay?? 012/019???

salam semua bloggers dan readers semua....

ermmm ja nak minta tolong laa pada semua kaki gadget macam blogger pakngah, blogger areff, dan lain-lain laaa nak tanya pasal plan BLACKBERRY!!!

BLACKBERRY okay kan?? tak de ape-ape masalah pun yang ja dengar, kalau ade blogger yang tahu minta share laa yek :)

ermm baru semalam en. tunang ade beritahu pasal tiba-tiba dia berminat nak tukar BLACKBERRY tapi dia kata nak buat plan 019 tapi biasa laa kan perempuan nak minta pendapat kedua laa kan yang mane okay yea...

bukan ape sebab yang beria-ria nie kalau dia tukar ja pun boleh tukar jugak hehe...

yang ja tahu ade 3 plan yang de buat BLACKBERRY nie

012

019

DIGI - tapi ini ja tak dapat maklumat yang betul pun..

ja tak paham sebenarnya... ja da dapat feedback yang 019exec tuu tak ikut plan yang kita nak. contoh kalau had kredit limit kita katalah RM100 tapi dia boleh le had kredit tuuu. baik tak payah ada had kredit kan?? mungkin tak de info sebab ja pun dengar daripada pengguna-pengguna dia juga... yang sekarang dah tukar pun dari postpaid ke prepaid....

so, minta tolong yea blogger :) untuk info kita semua....
http://www.cute-smiley.com

post signature

6 yang ambil kisah:

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

i guna bb maxis plan.actually maxis sgt2 mahal.better u amik celcom.

ChiLaBaey's Spot said...

So far BB takde masalah untuk mereka yang taknak fikir tentang kecanggihan teknologi... kalau tanya saya pasti saya akan rekomen iPhone... Itu terpulang pada kemampuan dan tahap penilaian pada sesuatu teknologi yang wujud... Yang penting 'Sediakan wangnya banyak2...'

Ramai juga yang mengeluh dengan Maxis Plan, dan kebanyakkannye lebih suka memilih Celcom... Saya pun pengguna Celcom, so saya rekomen Celcom kot... Tapi dalam masa yang sama juga saya pengguna Maxis... Tapi takpe nanti saya check semula mana yang baik dan menjimatkan.... :)

Jadi jadilah pengguna yang bijak... Hehehehe... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:sharifah fateha syed idris shahbudin al haj

tq fateha...
tulah maxis agak mmahal sikit kan??

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

ja dah agak pakngah mesti rekomen iphone hehe..
ja tak mampun kot nak beli hehe..
betul ker?? ramai komplen maxis nya plan??
pakngah pakai dua2 plan ker??
tengah memilih nie laa tak tau mane yang k
anyway tq pakngah :)

farahfatihah said...

ja, maxis mmg mahal byk hidden charge..sila tukar ke celcom or digi

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

yer ker farah??
tq kerana beritahu, tuu nak tanya dulu kan :)

Related Posts with Thumbnails