Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, September 28, 2010

siapa nie??? betul ker cikgu???

salam semua bloggers...

kenal kan gadis ini???

siapa dia??? betul ke cikgu??? kenape macam nie??

kalau yea pun nak buat video buat budak-budak sekolah kenape guna lagu-lagu yang rasanya tak de kaitan dengan pelajaran????

tak tahu nak cakap ape???

blogger tengok laa sendiri....





video nie tak tahan nie.. siap misai, janggut ade nie...

eiiii tak tahu nak kata apa memang moto 'cikgu' nie :LETS ENJOY PEDULI APE ORANG NAK KATA

tapi ja nak kata jugak

awak tuu perempuan tak manis macam nie...menjadi bahan tontonan orang dengan gaya macam nie....
http://www.cute-smiley.com

post signature

9 yang ambil kisah:

farahfatihah said...

hahahaha memang sengal kan!!!adoii kelakar!

erolnukman said...

xbeh tgok le..apesal ek?nampak cam best...hehehe

erolnukman said...

ok2...komen skali lagi..dah bleh tgok..kekeke! sengal siott!...hahaha!
cikgu ke tu?slumber...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

emmm memang sengal kan

♥♥ eija ♥♥ said...

to:erolnukman

emmm memang betul cikgu..
cikgu sek rendah....

sengal sangat2 kan?

ChiLaBaey's Spot said...

Nasib baik cikgu sekolah rendah... kalau sekolah menengah pasti student susah nak respek dgn dia... Bagi sayalah, kalau nak buat giler2 macam ni, baik tanggal jer tudung dulu... Orang akan nilai tentang tudung yang di sarung...

Kalau bukan cikgu pun, elok2 lah sikit... Kesian siapa yang tengok... hehehehe... :) Macam nak publisiti murah jer... :)

YAN said...

kurang sesuai di'publish' ke seluruh dunia....cukuplah untuk diri sendiri...kerana seekor kerbau, habis terpalit semua lumpur....setuju dgn chilabeys, kalau pelajar menengah confirm tak respect...doakan dia diberi hidayah delete semua video yang telah dipost....memalukan....

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

panjang benor pakngah komen :)
tapi ape yang pakngah komen nie ja setuju benor laa
nasib baik pakngah dah tolong cakap bagi pihak hehe...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:YAN

betul tuuu..
memalukan kejaya kita kan yan??

Related Posts with Thumbnails