Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, October 18, 2010

Contest ChilaBaey's Spot


salam semua bloggers semua...

selepas semua perkara yang tak diduga telah terjadi semalam, jadi nak hiburkan lah hati sekejap dengan menyertai blog kegemaran ja nie iaitu :

http://chilabaeys.blogspot.com/

bagi sesiapa nak join contest di alu-alukan laaa soalan dia boleh tahan laaa, ja mengikuti blog pakngah nie pun boleh tahan laa pening nak mencari hehe...

tapi ape-ape pun kena cuba laa jugak nasib ja nie hehe.. untuk kali ke dua.. jom tengok syarat-syarat yang di disuruh oleh pakngah nie :-

blog klik untuk ke blog pakngah bahagian SYARAt-SYARAT :

1. dah follow lama pun dari tahun lepas kot... ini buktinye...

2. okay gambar tak kan di edit yea hehe...

3. ini bukti nya dalam blog ja yang satu nie hehe....

http://dairygirzl-scopio.blogspot.com/2010/10/contest-chilabaeys-spot.html

4. dah pun buat enrty dalam blog ja nie.... kali nie contest pakngah buat nie berkaitan dengan gambar -gambar yang berkaitan blog beliau...

Soalan 1 :

soalan 2 :

soalan 3 :

untuk setiap gambar de soalan yang tertentu bagi gambar-gambar di atas. kreatif kan pakngah nie.... ja tak terpikir pulak cara nie hehe...

nak tahu soalanyer ape blog klik di sini :

Contest ChilaBaey's Spot

tapi korang jangan post entry jawapan korang pulak hehe... kena lah email pada pakngah di muzshah_zainal@yahoo.com...

5. okay pakngah dah letak pun gambar di side bar sebelah sampai 25hb Oktober nie hehe..

6. kena tinggal penyertaan kita dalam ruang komen pakngah...

7. dah beritahu di atas jawapan kena email pada pakngah....

HADIAH???

ja rasanya macam lumayan je nanti pakngah nak beri... kalau ikut pada hints yang pakngah beri laah hehe... tak mau mengharap dapat nanti betul2 tak dapat.....

nota pada PakNgah :

ja tak tahu nak bodek-bodek, ampu-ampu nie hehe... sekarang nie tengah perah otak mencari jawapan pakngah nanti.... tapi ja buat sedaya upaya... jawapan nanti terus ja email pakngah :)

ohhh yaa tarikh tutup contest nie 25hb Oktober 2010 pada jam 11.59 tengah malam jadi masih ade masa banyak lagi jom laa join hehe....
http://www.cute-smiley.com

post signature


4 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's Spot said...

Terima kasih kerana menyertai contest yang entah apa2 ni... Insyallah akan ada jawapan bagi semua soalan2 tersebut... manalah tahu kalau rezeki tahun ni pulak kan... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to;ChiLaBaey's Spot

insyallah..
ja akan cuba sebaik mungkin hehe...
thanks pakngah hehe

IntanBerlian said...

kak all the best tau!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:IntanBerlian

thanks adik :)

Related Posts with Thumbnails