Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, October 7, 2010

yeayyy... lama tak join.....

salam semua bloggers,

hari nie macam biasa laa bangun saje dari tido benda pertama akan dilakukan mengupdate blog dan FB ja lah kan hehe.. dan ja akan terjah blog-blog kesukaan jaaa terutama sekali bloggg..

PAKNGAH alam maya nie hehe....

tak tahu kenape ja wajib g ke blog dia kalau ade update yang terbaru laaa ( pakngah nie bukan ayat mengampu tapi ikhlas hehe) dan guess what pakngah buat contest lagi hehe.......

pada 21 Oktober 2009 (waaaa ingat ja bila pakngah bagi hadiah nie) ja dapat hadiah dari pakngah hehe tak percaya klik - -> INI ja masuk contest kot yang pakngah anjurkan hehe.... waa Otober 2009 cukup setahun laa pakngah buat contest baru hehe... caya laa pakngah nie hehe...

Insyallah ja akan masuk jugak kali, ja akan buat ape yang pakngah suruh hehe.... ape yang menarik nya?? mesti laa hadiah nyer hehehe.....

Clue Hadiah Untuk Menarik Perhatian Korang :
1. Sebuah kamera (iyerlah tuh.... hehehehe... mungkin...??!!!)
2. Barangan eksklusif yang dibeli oleh Chilabaey.... (macam bagus sangat blog dia....)
3. Makan malam bersama empunya Chilabaey's Spot... (kedai mamak jer....)
4. Ada pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga.... (kopaklah poket aku lepas tu....)
5. Mungkin hadiah tambahan, akan aku fikirkan... Untuk lebih menarik lagi contest ni....

haaa nie clue hadiah pakngah beri, maap pakngah ja copy paste jer hehe....

ja rasa pakngah mesti buat mula 10.10.2010....

jangan laa buat hari tuu sebab ja g KL mesti tak dapat online hehe.....

dengan harapan ja de rezeki lagi tahun nie.....
http://www.cute-smiley.com

post signature

4 yang ambil kisah:

nEa FleriDa said...

gud luck kak..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:nEa FleriDa

tq adik
tak masuk lagi tapi akan masuk..
adik cuba laa masuk hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Amboi cikgu... belum lagi start dah promote dah contest saya ni... terima aceh....

Apa2 hal pun kena tunggu tarikhnye... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe promote nak ambik hati nie hehe....

Related Posts with Thumbnails