Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, October 16, 2010

Inspira???

salam semua bloggers,

selama berhujung minggu dengan keluarga semua....

ja malam nie agak sunyi rasanya... dirumah mak cuma ada ja dengan mak sahaja, rumah pun sunyi, riuh dengan bunyi TV sahaja....

ape-ape pendapat selepas entry ini, hanya semata-mata pendapat saya sahaja

LANCER MITSUBICHI

PROTON INSPIRA

ermmm ja tertarik malam nie nak sebut pasal INSPIRA. Bila sebut pasal INSPIRA mesti teringat pada LANCER...

mengikut sumber dari blog - -> INI

Proton telah bergabung dengan syarikat Mitsubishi Motors Corporation (MMC). baru laa dapat INSPIRA dengan harga untuk 1.8 bawah RM80,000 manakala untuk 2.0 boleh memilikinya dibawah RM90,000. agak rakyat Malaysia yang golongan sederhana berkemampuaan lah kan memiliki kereta ini. tambah-tambah lagi pada yang teringin sangat nak LANCER tapi tak mampu boleh laa memiliki kereta ini..

cuma bagi ja lah, kenape mesti mengikut idea orang?? yelah walaupun PROTON berkerjasama dengan MMC kan?? ermm entah laa ini pendapat ja sahaja lah... tapi yelah sape ja nak mempertikaikan....
http://www.cute-smiley.com

post signature

4 yang ambil kisah:

dizzydude said...

tulaaa..kenapa mesti nak ikut idea org lain..dekat dalam PROTON tu tak ada ke designer untuk kereta MALAYSIA..kenapa perlu nak ikot design kereta negara lain..bukan nak mengutuk tapi aku cuma tak faham,tak ada ke designer dalam PROTON tuu yg boleh buat bentuk kereta yang kreatif dan boleh bersaing dengan kereta negara lain..buatlah brand dan design sendiri..asik nak ikut ckp negara lain je laa..tak kreatif lansung..

ChiLaBaey's Spot said...

Teringinlah juga tapi takut tak sudah... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:dizzydude

ermmm betul tuuu awak...
ape yang awak cakap yang tuu lah saya nak cakap kan tapi tak tercakap mungkin saya tak berani seperti awak.

saya setuju kenape tak de idea langsung??

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

tak sudah??
tak paham laa pakngah hehe

Related Posts with Thumbnails