Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, October 11, 2010

101010??? biasa jer... tak de ape2 pun...

salam semua blogger semua...

yea entry hari nie adalah mengenai semalam

macam orang semua tahu tarikh tuuu pakat semua orang lah nak buat benda yang special kan?? untuk mengingati hari yang istimewa kan??? bagi ja tarikh tuu tak de ape2 pun cuma keluar jumpa dengan en. tunang dan jalan-jalan d KL sahaja...

ermmm maklum laa dah lama ja tak ke KL sejak dari bulan 5 lepas sampai laa semalam baru ja dapat cari masa nak ke KL hehe...

yea... masih ingat lagi 'property sendiri' ja nie hehe...

baru semalam ja dapat melihat dengan mata ja sendiri perkembangan rumah ja nanti hehe.. kalau tak sebelum nie en. tunang yang selalu tengok sebab dah dekat dengan rumah dia kan kena lah dia tengok...

dah fully siap pun hehe... cuma tinggal bahagian bawah, pagar jer rasanya, en. tunang kata mungkin wayering jer yang tinggal kot...

jom kita g tengok hehe...

kalau dari arah Shah Alam ke ikut sign bord nie lah hehe....

pastu akan jumpa signbord nie kena ambil kanan....

akan melalui tempat nie dulu..... dah turun dari bukit...

baru jumpa taman ja nie hehe.... ALAM BUDIMAN hehe

hehe tengok tuu pandai-pandai je teka rumah mane satu... hehe yeay dah naik bumbung hari last en. tunang tengok tinggal bumbung je yang tak naik lagi hehe...

nie lah baris belakang rumah ja dah siap pun hehe....

yang nie dah fully siap rasanya sebab dah siap tanam pokok pun kan hehe dan hujung tuu dah ade playground pun hehe... uihhh kawasan tuu mahal tau dari umah ja beli sebab dekat dengan playground kena tambah RM10K tau huhu..

tapi ape-ape pun Alhamdulilah.. rumah dah okay sikit.. lepas nie kena bayar rumah laa pulak hehe..... ermmm habis laaa ja akhir tahun nie...
http://www.cute-smiley.com

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's Spot said...

Alhamdulillah... Developer SPK ini memang buat rumah antara yang terbaik sekarang ni... Design dia cantik2... Kalau nak lagi cantik beli rumah dari developer YTL... Duitnye sungguh cantik... hehehehe... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe duit cantik yang tak tahan tu pakngah hehe...

Related Posts with Thumbnails