Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, October 14, 2010

sunyi sahaja blog ja nie... :(

salam semua blogger

ermmm hari nie cuma entry pendek sahaja.....

blog ja nie sudah mula sunyi sejak KAMIBLOGGER dilanda virus kan...

cuma ada dua follower ini sahaja sudi singgah memberi komen di dalam blog ja nie hehe....

terima kasih ja kepada mereka ini, jom kita berkenalan dengan mereka..

http://crystal-of-heart.blogspot.com/

blogger nie di kenali sebagai FARAH FATIHAH. B2B yang asal dari Batu Pahat Johor dah nak kawin pun cik farah nie....

http://chilabaeys.blogspot.com/

ini pulak en. chilabaeys a.k.a pakngah ja hehe.... ja suka singgah blog pakngah nie sebab suka tengok-tengok gambar dia...banyak tempat makan yang sedap-sedap ja tahu dari blog pakngah nie... tapi ja nak buat gambar sebesar macamblog pakngah tak boleh laaa pulak....

ermmmm macam mane ja nak buat?? gambar dah de ja letak, entry pun ja buat ringkas bagi blogger tak jemu baca... mungkin tajuk nya tak popular kan dan tak menarik perhatian orang ramai kan....

http://www.cute-smiley.com

ja lebih suka blog ja satu lagi.....

http://journeytojune2011.blogspot.com/

walaupun blog nie baru 3 bulan di buat.. tapi ja rasa sendiri ia meriah kerana kami nie B2B sering memberi idea, pendapat antara satu sama lain kan??? sebab itu ia membuat kita nak buat entry lagi sebab ade sahaja yang membaca dan ada masa untuk memberi pendapat masing-masing kan B2B semua.....

okaylah setakat nie sahaja .. luahan hati ja...
http://www.cute-smiley.com

post signature

4 yang ambil kisah:

farahfatihah said...

hehehe segannya muka i pun ada =)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

mesti laa ade credit lagi nie tau hehe...
thanks farah....

ChiLaBaey's Spot said...

Aiyoooo... Ada muka saya ker... Segannye.... Contest telah bermula.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe...
tahu dah... tengah mencari jawapan hehe...

Related Posts with Thumbnails