Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, December 16, 2009

lega yang pertama :)


ermmm....

hari yang ditunggui, didoakan untuk berjalan dengan lancar sudah pun lepas...

malam semalam berjalan laa jugak dgn lancar sikit...

ape yang berlaku??

buat pertama kali ja memperkenalkan "KAWAN" ja kepada mak dan abah ja...

kesian pada "KAWAN" ja tuu dia bertubi-tubi kena soal jawab dengan abah..

ja pun rasa cuak jugak nak 'campur tangan' ke masa diaorang tgh cakap?? hehe

bila dah siap semua hati nie bagaikan lepas laa sikit 'beban' yang tak berat sgt hehe...

mungkin kawan-kawan berasa hairan kenape ja takut sangat untuk memperkenalkan "KAWAN" ja tuu pada parents ja...

sebab-sebab yang ja rasa mcm tu mungkin sebab suasana family ja, orang sekeliling ja...

yelah... ramai orang tahu.. mulut orang siapa laa nak tutup...

http://emo.huhiho.com

satu lagi sebab ja anak sulung, family ja tak de lagi pengalaman dalam hal2 nie....

ahhhh...

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

Lisa said...

erm lega dh erk pas kenalkan keluarga dgn 'kawan' tu ye ja, tahniah dr kak lisa erk..
insyaAllah mudah2an segalanya berjln lancar ye..
cam kak lisa dlu 1st time jumpa dgn suami kak lisa bwk family kak lisa terus, kak lisa biar family yg decide dan alhamdulillah family suka..
gud luck ja, kak lisa harap hubungan dgn 'kawan' tu akan kekal ke alam pernikahan n hingga akhir hayat ja, aminnnnnn....

eija ^_^ said...

to:Lisa

hehe terima kasih akak atas doakan :)

ja nak wat mcm tuu jugak pada mula2 kenal, tapi masa tuu ja study lagi dan ja tak sure lagi dia ker yang ditunggui hehe...

anyway tq akak

Related Posts with Thumbnails