Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, December 1, 2009

serigala jadian VS puntianak??

sape kata TWILIGHT NEW SAGA- NEW MOON tak best??

memang best cite dia...

http://emo.huhiho.com

memang cite yang ditunggu2 kan masa raya haji yang lepas,

baru hari nie ada masa untuk tengok sebab off jaga exam hari nie :)

memang tak jemu tgk couple diatas nie :)

kalau dah tgk cite yang pertama TWILIGHT memang patut tgk cite nie...

dan yang pasti akan ada TWILIGHT yang ke-3 nye...

sebab EDWARD melamar BELL hehe....

http://emo.huhiho.com

tuu yang suka sgt tuuu.... masa moment tuu riuh panggung hehe...

cite nie abis lepas jer EDWARD lamar BELL hehe...

wat suspens jer nak tunggu yang ke-3 hehe...

sebelum tuu masa window shopping dalam kesorangan hari nie hehe...

Tuhan temukan ja dengan KAK SUZI hehe...

salah sorang cikgu tempat ja mengajar, boleh kata kan kakak yang baik laa dengan ja..

asal nak tegur je dengan dia, last2 KAK SUZI boleh belanja makan kat....

lagi tu... hehe TQ ka suzi kerana belanja makan :)

sayang akak....

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

LORD ZARA 札拉 said...

JAKIM kata dorg tak iktiraf Johnny's tu halal kak~

eija ^_^ said...

to:LORD ZARA

yer ker? akak tak tahu pulak...

anyway tq adik for remind

Related Posts with Thumbnails