Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, December 27, 2009

wishing list for next next year :)

http://emo.huhiho.com
setiap orang bila bermula nya tahun baru mesti ada benda yang diidamkan..

diinginkan, begitu jugak dgn ja :)

http://emo.huhiho.com

ada laa beberapa yang ja plan untuk miliki dan alami antaranya:


dapat ke ja milikinya tunggu laa tahun depan...

tapi yang dua last tuu plan jer tak tahu tahun depan ke tak hehe..

http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

✿farahwir✿ said...

hehehee bestnya impian dia..yang sarung2 cincin tu jangan lupa jempotyer???hehehehehe

eija ^_^ said...

to:farahwir....

hehe impian je pa'ah...
yang sarung cincin tuu tak tau lagi :)

doakan yek...

✿farahwir✿ said...

takper impian..paah pon sama jugak banyak impian ..tapi nanti if confirm nak buat wishlist jugak la..hehehehe

eija ^_^ said...

to:farahwir...

hehe...

Related Posts with Thumbnails