Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, December 2, 2009

rutinku sebagai perempuan... :)

http://emo.huhiho.com
hari nie, tiba2 nafsu ku untuk ke kemas rumah berkobar-kobar...
pagi2 lagi dah sapu sampah rumah....


mop lantai dapur yang dah nampak hitam nyer hehe...

iron baju kurung sepanjang ja jaga exam nie....

buat habis nanti sampai tahap malas boleh je pakai baju yang tak iron hehe...

dan akhir sekali untuk lunch hari nie, ja terasa lak nak makan...
http://emo.huhiho.com

(nak resepi boleh laa klik gambar diatas :)

jom kita makan dulu....
http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
tetiap ari kena kemas~
huwoo~

eija ^_^ said...

to:LORD ZARA

hehe akak lain :)

bila ade mood macam hari jer hehe..

kemas jugak tapi tak mcm hari nie...

aidah said...

Hah anak dara kena rajin ngemas selalu biar keluar peluh

eija ^_^ said...

to:aidah

hehe yer ker akak??

kalau tak kuar peluh?

Related Posts with Thumbnails