Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, December 14, 2009

pasal nuffnang lagi :)

-Nuffnang-

bab nie lagi yek...

ja ada musykil laa nak tanya lagi pasal nuffnang nie..

http://emo.huhiho.com

kenape yek kawan-kawan blogger selalu cakap :-

"nuff tido..."

"nuff zzz..."

"zzzz...."

kenape yek?? ape yang zzz?? nuff ja ker? sebab ja tak online masa kawan-kawan klik?

atau ke nuff orang lain??

http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

nEa FleriDa said...

mksd dye akk syg.. iklan nuff kte tu xkuar time time dyaorg mlwt blog kte.. kira xblh klik la kn..:)

aidah said...

Cuba Eija gi blog Melromeo.blogspot.com. Kat blog dia kita boleh tanya apa je soalan tentang dunia blogging ni. Dia juga ada banyak tips2 tentang blogging ni. Akak ada link ke blog dia - yg Melblogger tu

eija ^_^ said...

to:nEa FleriDa

ooo hehe...
mcm tuu ker adik? sebab dia tak kuaq dia kata tido yek hehe

eija ^_^ said...

to:aidah

tq akak for the info

Related Posts with Thumbnails