Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, January 19, 2011

ada orang nak tempah banner untuk ja buat? boleh ker ja buat??

salam semua bloggers,

semalam dan hari ini membuatkan ja banyak terpikir pasal salah sorang dari blogger ja nie adieyza.. kalau blogger semua ingat entry ja tentang new look kan --> SINI..

adieyza menulis 2 kali komen dalam entry itu untuk ja hasil kan banner untuknya :)

ja rasa terkejut sangat-sangat dengan kemahuan adieyza

http://www.cute-smiley.com

terharu pun ada, asalnya ja buat banner tuu just suka-suka jer, tapi ade orang yang meminatinya mesti laa happy kan...

tapi tuu laaa janya konsep SIMPLE, kurang gambar, cuma main dengan tulisan dengan warna sahaja.... tapi tu laa ja tak berani nak menghasilkan untuk bloggers takut tak disukai... tapi kalau de permintaan nanti ja buat tutorial.. kalau ikut kan senang je :) janji minat...

tapi kalau ade jugak yang nak ja buat, Insyallah ja akan buat yang terbaik :)
http://www.cute-smiley.com

post signature

6 yang ambil kisah:

aDieyZa said...

dear, header blog ja tu mmg sweet.. plus zana ni x mahir bab2 ni semua.. so bila ja buat sesuatu yg sweet, zana mmg trs jatuh hati..

simple but nice dear..

Illiana Hidayah said...

saya tak pandai nak buat header jugak..display beberapa design blh? boleh nak mintak tlg buatkan..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:aDieyZa

ohhh thanks adieyza :)

insyallah kalau adieyza nak ja buat kan :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to: Illiana Hidayah

hehe.. dayah masalah nyer design yang ja buat tuu suka-suka untuk ja jer :)
kalau nak ja boleh buat beberapa untuk dayah dengan adiyza pilih hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Nak tempah jugalah dari Cikgu... Hehehehehe... Boleh...??? :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

haaa?
pakngah nie, saje jer hehe...
pakngah wat header lagi terror dari ja buat hehe....
pakngah wat lagi cantik hehe..

Related Posts with Thumbnails