Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, January 28, 2011

portfolio ja yang pertama :)

salam bloggers,

hari ini biar gambar menceritakan segalanya....

pada sesiapa yang melihat portfolio pertama ja nie,

minta komen n tunjuk ajar yea...

khusus untuk pakngah :)

hari : SABTU

tarikh : 23hb Jan 2011

tempat : sekitar bandar IPOH

tema : photography street

post signature

4 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's Spot said...

Ok untuk permulaan... Tapi memang kena edit stail lama2 ker atau ini adalah hasil terus dari kamera...???

Untuk gambar perspektif (lorong atau jalan yang lurus) perlukan level yang tepat, kalau tak gambar akan nampak tak seimbang... (Gambar ke-5 dan 6)... Kadang2 tu dalam view finder kita nampak lurus tapi bila kita upload di PC jadi sengit sikit... Itu perkara biasa untuk mereka yang baru menggunakan kamera...

Yang lain2 tu ok... Kalau markah saya bagi 6/10 dulu... Ini pendapat sayalah...

✿farahwir✿ said...

cantik..tapi ja..watermark untuk pic tu kasik profesional sikit yer..baru nampak show..

"eja photography"

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe...
terima kasih atas pendapat pakngah hehe...
memang kena belajar banyak lagi nie hehe....

wahhh markah pertama dah 6/10 boleh tahan laa hehe....

♥♥ eija ♥♥ said...

to:✿farahwir✿

hehe...
nie main-main jer...
insyallah kedepan memang nak profesional sikit hehe...

anyway thanks farah hehe.....

Related Posts with Thumbnails