Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, January 14, 2011

my new look :)

salam semua bloggers,

yeahhhh... 2-3 hari nie ja mengambil keputusan untuk mengupdate rupa blog kesayangan ja nie hehe.... sempena dah ke 500 entry hehe.. jadi berubah lagi rupa blog ja nie... dan de label baru untuk entry ja untuk tahun baru ini....

jadi disini macam mane dengan perubahan yang dah dibuat nie??? jadi minta izin pada pak ngah alam maya ja hehe.. nak tiru letak header dulu-dulu hehe... minta izin yea pak ngah.... ermmm cadang nyer nak letak header yang mula ja buat... cuma de header untuk tahun lepas je yang de hehe....


awal tahun nie, nie lah header ja buat... ermmm berbunga-bunga pulak hehe...tak tahu kenape masa tuu suka pulak berbunga-bunga... hehe...

haaa yang nie ke ja buat... ja suka sangat header, sebab ia melambangkan kesimplelan yang ada pada diri ja nie... simple, nice, sedap-sedap mata memandang kan... ehhh puji sendiri pulak hehe...

jadi nie haaa... header untuk tahun baru ja nie... sama simple jugak.. cuma ja saje tambah 2 ekor burung di atas tuu haaa... Insyallah tahun nie ja akan de pasangan halal ja hehe... mood gatal laaa pulak hehe.....

http://www.cute-smiley.com

header yang ja hasil kan nie... tak de tema pun tak macam blogger pakngah hehe... pakngah tuu selalu tukar header, orang kreatif kan? selalu laa bertukar siap de tema pulak tuu hehe.... hehe.. kita tunggu kalau-kalau ja rajin hehe.... selamat berkunjung di blog ja nie hehe..

post signature

14 yang ambil kisah:

aDieyZa said...

cantik dear.. x ambik tempahan ker?

eMMe said...

salam ieja, blog ja simple n nice la, senang nak baca, kemas je...color pun suciii je, putih bersih, selamat ari jumaat! sok weekend, bestnye...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:aDieyZa

hehe..
terima kasih adiey hehe....
ambil tempahan??? huhu takut nak buat orang nyer hehe....

♥♥ eija ♥♥ said...

to:eMMe

terima kasih emme... singgah selalu yea..

sis shuhada said...

aaa menarik! nak gak header simple tp meletop macm tu~

ChiLaBaey's Spot said...

Takde hal lah Ieja.... Ikut ke kreatifan masing2 sebenarnye... Nice header... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:sis shuhada

hehe thanks sis...
tak pe nanti mesti dapat

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe...
kena minta izin dulu baru ok hehe

YAN said...

wah...hebat nya blog ni..kreatif lagi inovatop....hehhe....suka baca..lama tak melawat-lawat blog kak ija....

♥♥ eija ♥♥ said...

to:YAN

hehe..
haaa lepas nie boleh laa singgah selalu hehe

aDieyZa said...

dear, ambik tempahan dr saya jer la.. hihihi.. sbb saya suka jer tgk design yg awk buat..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:aDieyZa

haaa hehe...
betul ker adieyza??? macam tak percaya jer.. saya memang buat yang simple jer... gambar pun kurang hehe

aDieyZa said...

ja, zana seriussss ni.. kalau takut, meh ambik tempahan zana jer la..hihihi.. sbb zana lg x tau nak buat banner ke, header ke.. hampeh betul zana ni kan..

zana pun suka yg simple tp nampak unik & cute..

nanti ja e-mail zana k..

adieyza_1110@yahoo.com

♥♥ eija ♥♥ said...

to:aDieyZa

hehe thanks adieyza :)
insyallah nanti ja buat beberapa design adieyza boleh pilih yea :)

Related Posts with Thumbnails