Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, January 21, 2011

comin soon - TRANSFORMER 3

salam bloggers semua,

wahhhh ja nie tak sabar nie nak bagi tau pada penduduk kampung semua hehe....

sape peminat TRANSFORMER????

angkat kaki hehe....

ja nie salah sorang peminat giler TRANSFORMER , tahu kan tahun ni 2011 akan ada TRANSFORMER yang ke 3 - Dark Of The Moon...

macam best jer sebab MICHEL BAY bergandingan dengan produser STEVEN SPEILBEG....

memang ja rasa WOW lahh nanti....

tak sabar nak tunggu JULY nanti hehe....

jom tengok teaser dia...




post signature

4 yang ambil kisah:

Miss Sunshine said...

Saya pasti nak tgk transformer ni...

farahfatihah said...

xleh buka la plak huhu

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Miss Sunshine

jom...
pasti kita tengok hehe....

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

laa yer ker farah...
sorry lah yea hehe...

Related Posts with Thumbnails