Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, March 24, 2011

jom masuk kita masuk blog list dari chilabaey


salam semua bloggers,

ada sesiapa nak masuk ke blog list yang telah dibuat oleh tuannyer blog chilabaeys???

senang jer kalau kita tengok syarat-syarat dari tuannyer blog hehe....


1. Tiada syarat yang ditetapkan...
2. Sesiapa sahaja boleh linkkan...
3. Tak kira blogger yang lama atau baru...
4. Siapa yang ambil logo di atas dipersilakan... Kalau ada yang nak buat entry
untuk aku pun boleh, manalah tahu kalau2 ada hadiah misteri... Tak janji....!!!

ermmm ini akak berlangsung sampai april nie hehe...

ja tak de keje ja pun join jer laaa :) \


ermmm blog klik dibanner atas untuk ke blog chilabaeys :)

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's Spot said...

Oiiittt...!!! Tak perlu buat entrylah... Blog Ieja pasti dalam Bloglist Wajib Taya punya... Apa2 pun terima kasih sebab buat entry tersebut... :) :) :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's Spot

hehe.....
yer ker???? tak pe dah buat pun hehe...

Related Posts with Thumbnails