Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, March 11, 2011

terus beli 2 terus....




salam semua bloggers,

dah lama giler ja tak update di blog yang betuah nie kan? hehe

sorry sangat-sangat sebab sekolah ja baru je lepas ujian bulanan jadi banyak la keje kena buat kan???

ermmm kali nie ja nak cite pasal gadget lak..

minggu lepas ja ke PC Karnival yang berlangsung di Stadium Indera Mulia Ipoh Perak...

ja bersama adik dan mak abah kul 10 dah ada depan stadium...

tujuaan utama kami untuk mencari laptop yang asalnya sorang je nak, yang adik ja yang baru balik Ireland tu.. dah sorang nak sorang lagi pun nak jugak...

jadi untuk pertama kali bukan beli 1 tapi beli 2 terus hehe...

pilihan adik tengah ja untuk mencari netbook yang kecil dan bateri dia tahan lama untuk di bawa ke hospital ker bila dia perlu, jadi di memilih...

.

.

.

.

.

.

.

TOSHIBA MINI... memang cantik laa spek dia pun okay laa sesuai untuk dia yang nak travel.. kelebihan TOSHIBA MINI ini, ialah speaker dia yang betul-betul best macam kita dengar lagu di radio lah katakan hehe...

hehe... harganya murah laa sikit dari adik bongsu ja lak sebab dia netbook..

haaa yang sorang nie pulak dia tiada masa kejadian, dia minta ISUS... tapi ja tak jumpa yang sesuai untuk dia pada mata ja hehe... last-last dapat ini.... ramai yang recomended... haa sebelum tuu nak cite sebab adik bongsu ja nak beli baru sebab laptop lama dia 'engsel' yang tutup buka laptop tuu kan dah longgar dah... dah tak stabil.. tu laa sebab dia nak jugak.... jadi apa yang dia dapat....

.

.

.

.

.

.

.

ACER ASPIRE - sama macam yang laptop lama dia cuma bentuk 'engsel' dia nampak macam tahan laa... harap-harap la...

hehe.. jadi.. walaupun kedua-dua laptop nie adik ja nyer.. tapi ja yang rasmi dulu hehe... kakak nyer dapat yang second hand pun tak pe hehe.....

haaaa nak tahu tak... ja baru tahu satu berita masa ja beli laptop nie....

nak tahu kenapa laptop sekarang nie dah murah giler????

.

.

.

.

.

.

.

haaa tunggu next entry ja hehe..


4 yang ambil kisah:

SyUhAdA said...

besnye beli laptop bru..
mhl x sis?

♥♥ eija ♥♥ said...

to:SyUhAdA

ermmm boleh tahan la sue... kena survey dulu baru dapat yang kita nak :)

SyUhAdA said...

aah..tu la..kna survey dlu..cari hrga terbaik..~

aDieyZa said...

zana punya laptop dah 5 thn.. memang dah uzur sangat.. huhuhu.. plan nak beli baru tp kena tunggu budget sesuai.. hihihi..

Related Posts with Thumbnails