Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, March 2, 2011

tiket wayang sekarang dah mahal!!!

salam semua bloggers,

uhhhh dah masuk bulan 3 baru malam nie ja dapat tengok wayang kali ke-2 dalam tahun 2011 nie....

memang sungguh ketara laa tiket wayang tahun nie....

macam biasa laa ja dengan YONG ingat kan malam nie LADIES NIGHT murah laa sikit bagi golongan kami nie... rupanya mahal......

nie membuatkan ja rasa, selepas malam nie ja akan kurang sangat-sangat menonton wayang dah....

kecuali terdesak dan cerita tuuu memang BETUL.... BETUL.... BETUL... BEST.....

baru ja akan tengok wayang hehe..

kalau tak ja rasa tak berbaloi....

macam malam nie kami tengok cite....

.....I AM NUMBER FOUR.....

nasib baik laa best.... sound dia pun bergegar sampai kenalah badan kita nie....

babak yang terkejut memang terkejut laaa hehe....

review cite nie : BEST hehe... sebab penuh dengan kesan khas, jalan cerita yang menarik cuma biasa laa cite orang putih banyak babak yang bercakap nyer hehe..... dan utama sekali hero dia memang cute hehe hensem laa..... n ja rasa cite nie mungkin akan de sambungan nyer sebab no 4 dengan no 6 jer dah jumpa.. kena cari lagi 4 orang lagi.. mereka semua 9 orang hehe.....

haaa yang nie no 6 hehe... ingatkan no 5.... dia berlakon memang best laaa.. ja rasa semua laki suka per hehe....

kita tengok cite apa yang betul.. betul best yang akan tengok hehe....

post signature

10 yang ambil kisah:

Mia-Ina said...

mia tgk filem dlm cd je...tak nah msk pawagam seumur hidup lg..tp sesekali lyn filem yg best, pasti sronok Ja

aDieyZa said...

zana suka tgk wayang hari rabu.. sbb murah.. hihi..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Mia-Ina

yer ker mia tak penah masuh wayang?? baik nyer mia nie...
memang kalau jarang memang best hehe....

♥♥ eija ♥♥ said...

to:aDieyZa

yer ker.. wayang mana tuu rabu murah???

farahfatihah said...

best ek citer ni? fara pun dah lama sangat xtengok wayang huhuhu

lovelyadibah said...

best kan kan??yay!!dba pun dh tgk!best sgt!:)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

hehe...
bagi ja best laa walaupun tiket mahal memang berbaloi laa tnegok hehe...
ajak laa hubby tengok hehe...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:lovelyadibah

yup hehe..
memang best kan dibah hehe

nurul_cds said...

semenjak mengandung sampai sekarang tak jejak lagi pawagam. tunggu dia besar dulu.. hehhe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:nurul_cds

jangan laa nurul...
memang kena tunggu dulu baru besar bawa hehe...
kalau tak mesti nanti kuar awal panggung hehe

Related Posts with Thumbnails