Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, November 30, 2009

LELAKI!!!!

waa lama sudah ja tak update blog ja nie...

sejak raya haji sampai sekarang...

LELAKI...

kenape yek ja pilih perkataan nie...

sebab masa raya yang lepas baru ja terpikir kenape ia terjadi...

(gambar sumber dari google)

adakah LELAKI yang segak, hensem, sedap mata memandang yang akan menjadi pilihan?

(jugak dari sumber google)

adakah LELAKI yang gemuk, boroi tak hensem tak menjadi pilihan???

ja telah mengalami di mana LELAKI nie buat kaum HAWA

seperti kuli saja di mana-mana sahaja...

http://emo.huhiho.com

susah ker nak dok umah, tgk mane2 yang boleh ditolong, kalau tak nak tolong pun at least dok lah dirumah sekadar teman...

kaum HAWA hanya tahu masak, kemas rumah, buat semua kerja rumah...

LELAKI tahu meminta itu, ini....

bila pikir2 takut ja nak menumpuhi alam rumah tangga....

http://emo.huhiho.com

takut mendapat LELAKI seperti ini....

http://emo.huhiho.com

post signature

5 yang ambil kisah:

Daud Mili said...

relax la,...lelaki dan perempuan ada kelemahan dan kekurangan..kadang2 tak perasan kita dah sakitkan hati pasangan...chewah, pandai aku berkata2..hahaha....insyaALLAh, berkat usaha dan doa, moga2 eja dapat lelaki yang baek2...hehe..~

eija ^_^ said...

to: Daud Mili

bukan ja nak tuduh sebarangan :( tapi betul awak... memang terjadi depan mata ja... ja pun terasa sipi2.. kalau ja lah di tempat yang kena tuu??

tak tahu laa mcm mane nak hadapi..

tq Daud

LORD ZARA 札拉 said...

lelaki~

hmmm~

perlukan mereka juga kan?

eija ^_^ said...

to:LORD ZARA

ermm.....

kalau ikut memang mereka nie perlu, tapi susah sgt baik laa tak payah...

kuyie said...

kepada semua bloggers..mengenai entri ini...kuyie rase baik blogger2 sume baca artikel dari keretamayat...artikel tersebut agak panjang (mmg panjang pon) tapi penuh ngan ilmu..diharap saudara saudari tau ini sume okeh....lebih lagi hal2 kahwen2 ni...
ini link blognyer---->http://keretamayat.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails