Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, August 8, 2010

Aerobik 3 jam???

salam semua readers,

ahhh akhir nyer dapat jugak ja nak online dengan biasanya...

banyak benda nak story nie, jadi ja story cite yang berlaku hari ini...

dah tiga hari ja tak dapat online, line broadband kat kawasan rumah ja nie de masalah pulak....

semalam SABTU ja ada sekolah ganti untuk raya Deepavali, selama lepas sekolah ja balik Taiping, pastu pagi tadi kul 4.30 pagi kena hantar mak,abah dan adik ja g INTIM IPOH untuk ke UMRAH. Ini kerana mak ja berhajat untuk menunaikan umrah masa bulan puasa, jadi hajat tercapai untuk berpuasa di MEKAH. ja doakan mak, abah dan angah sihat sentiasa ketika disana dan selamat pergi dan pulang ke Malaysia nanti....

lepas jer hantar mak menaiki bas untuk ke KLIA, ja pun ke ambil masa dah keluar nie ke PADANG POLO IPOH. untuk jogging n AEROBIK di sana....

kebetulan pulak SABAH TEH ada buat promosi di sana, jadi dapat laa teh free di pagi-pagi buta nie hehe...

dah habis AEROBIK yang dibuat oleh Majlis Sukan Perak, di sambung pulak AEROBIK dari team SABAH TEH pulak.... tapi yang AEROBIK TEH SABAH nie ja tak sempat untuk ikuti semuanya sebab hujan pulak pagi-pagi nie hehe....

ermmm memang lama giler tak senam hehe... rasa laaa dah 'berlebihan' hehe.... oleh itu kita nie kena laa selalu jugak bersenam kalau tak jadi laa mcm ja nie hehe..... dulu kira kuat laa jugak tak de laa semput lagi hehe... skg nie dah tak macam dulu... sebabnya dah lama tak senam hehe....


post signature

4 yang ambil kisah:

shafiq said...

dah kira fit ar ni. haha.


My Latest Entry : Gambar Super Close-Up Mata Anda !

♥♥ eija ♥♥ said...

to:shafiq

hehe...
tak laa sangat hehe

YAN said...

fuyyoh...eksesais rupanya k.ija hari ni....petang gi hi tea.....

~~~ngee~~~tapi saya yg buruk lantak....hahahha

♥♥ eija ♥♥ said...

to;YAN

hehe...
yeah laa lama dah tak excersie as oii hehe...

Related Posts with Thumbnails