Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, August 2, 2010

siapa itu GARAM???

salam semua,

ja nak cite pasal GARAM ini ker???

atau SALT ini??? hehe.....

yeah entry pasal wayang lagi....

bertemankan en. tunang, kali memang confrim kami dah dua klai cipta rekod kami sendiri tengok wayang 2x sehari hehe....

movie pertama permintaan en. tunang teringin sangat nak tengok ONG BAK 3. katanya ONG BAK 1 & 2 best.... tapi ONG BAK 3 tak best pulak hehe... ja pun tengok memang tak best pun.... tulah lain kali kena dengar cakap ja hehe..... almaklum laa memang hantu wayang hehe...

SALT : ermmm bagi ja cite dia okay laa, best laa jugakk sebab ada ANGELINA JOLIE semua orang tahu ANGELINA berlakon macam mane kan?? dalam cite

MR & MRS SMITH,

TOMB RIDER,

WANTED

mesti tahu kan... dia berlakon mesti best dah laa cantik hehe....

bila ja tengok cite nie membuat kan kita dah was-was dengan orang disekiling kita.. sape yang betul? sape yang salah? sape yang boleh kita percayai? sape yang kita tidak boleh harap?? memang membuatkan kita berpikir selepas tengok movie nie ;) dan juga membuat ja terpikir WHO IS SALT?? jahat ker ?? baik??

In my opinion SALT in between BAD and GOOD, because she has character for both side :)

next movie before RAMADHAN :)

post signature

6 yang ambil kisah:

kobEj0rdan~ said...

idea cite ni sgt gempak:) hehe
i da jd follower blog ni:D

♥♥ eija ♥♥ said...

to:kobEj0rdan~

hehe thanks follow :)

memang gempak kan???

YAN said...

ingatkan apa itu salt...hahaha...sekali siapa itu....
kalau tak saya nak bagi jawapan ni pada k.eija:

acid + alkali = salt + water....
hahahha

farahfatihah said...

so xbest sgt la salt ni? ramai kata xok..tp hati nak tgk huhu

♥♥ eija ♥♥ said...

to:YAN

hehe.
alamak sekali jawapan dia kimia dah hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

hehe..
bukan tak best akak :)
jalan cte tuu je, en. tunang sampai tertido laa hehe

Related Posts with Thumbnails