Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, August 14, 2010

kenal tak dengan Mizz Nina??


salam semua readers,

ermmm tiba-tiba malam nie ja tergerak nak share pasal MIZZ NINA nie??

selepas ja dengar lagu yang begitu hits sekarang nie... WHAT YOU WAITING FOR?

okay ja dah GOOGLE - - > Mizz Nina nie sebenarnya MALAYSIAN. memang anak VVVIP dalam Malaysia nie.... nama sebenarnya Shazrina Azman, 30 tahun atau lebih popular dengan nama Mizz Nina. Mizz Nina sebelum ini merupakan salah seorang anggota kumpulan Teh Tarik Crew. Selain berkerja sebagai deejay Fly FM, Mizz Nina sekarang bergerak secara bersendirian untuk menghasilkan album solo.

Mizz Nina merupakan anak bongsu kepada Pengerusi Kumpulan AmBank Berhad, Tan Sri Azman Hashim selain turut digosipkan dengan Noh iaitu vokalis kumpulan Hujan. Album penuh Mizz Nina telah dilancarkan pada bulan Julai berisi 14 buah lagu termasuk 5 buah lagu melayu tersenarai dalam album tersebut. Kita tunggu kemunculan album sulung Mizz Nina ataupun digelar The Rapping Daughter bulan depan.

tak sangka ada orang malaysia boleh feat dengan COLBY O'DINIS.... tapi tuu lahh nak macam orang putih dah pun dressing MIZZ NINA nie.. tapi memang tak terkejut pun maklum laa anak VVVIP....

jom kita layan lagu nieee..


sumber : mizz nina

post signature

4 yang ambil kisah:

ZACK ENTRY said...

dah kuar kat melody masa pelancaran lagu di Zouk, KL..tapi sebelum puasa..lagu dia boleh tahan layan




latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 2 (Gua Angin)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ZACK ENTRY

tak tgk pun kat melodi tuu yang tak tahu tuuu

yeah bole laa kan lagu dia tuuu

Engr said...

best gak lagu mizz nina...jika ada masa boleh dgr lagu lady antebellum- need you now..kira boleh tahan gak lagu nihhh.tak pun lagu colbie calliat- you got me.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Engr

tq hehe..
mesti dengar nie dah de orang rekeman hehe...

Related Posts with Thumbnails