Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, August 10, 2010

Program Tv Ramadan ini

salam semua readers,

entry ini bukan menyuruh rakan-rakan bloggers semua untuk tidak menjalankan amal ibadat, cuma rancangan tv yang boleh dilihat selepas kita melakukan amal ibadat betul tak??


Program lain yang bakal disajikan kepada penonton TV3 dan TV9 sepanjang Ramadan ialah Singgah Sahur (mulai 14 Ogos), Kalamullah (mulai 11 Ogos), Jejak Rasul 16: Trilogi Suara Kebenaran (mulai 11 Ogos), Masam Manis Ramadan, Haiwan Teladan 3, Dari Masjid Ke Masjid (mulai 1 Ogos), Shamsul@Bazaar Ramadan Resepi Istana (TV9), Kuih Raya Chef Ismail (TV9), Ekspedisi Chef Wan (TV9) dan Solat Tarawih (TV9) dan Jom Berbuka (14 Ogos).

Selain itu, slot senda pagi, Pangkin Atok, Goyang Shafik, 5 Rencah 5 Rasa dan Sitkom komedi, Ejen 2X5 (TV9) DAN . Tidak ketinggalan, slot cerekarama pula ialah Emily, Sebelum Terlupa, Ar-Rayyan, Hijab Di Kalbu (7 Ogos) dan Rahsia Shaliza (14 Ogos). Slot samarinda Syurgamu Ramadan (10 Ogos) dan Slot Akasia: Epilog Syurga Cinta ( mulai 2 Ogos) dan Mahabbah De Laila (TV9)

inilah antara rancangan TV3 dan TV9 dalam bulan Ramadan ini... tapi jangan lupa semua puasa dan malam nie dah mula terawihhhh
http://www.cute-smiley.com

post signature

3 yang ambil kisah:

razy san™® said...

syuramu ramadan tu mmg meletup..nak tau penamat dia mcm mana??huhuh

♥♥ eija ♥♥ said...

to:razy san™®

yer ker?
best ker????

Engr said...

bagi saya, epilog syurga cinta adalah terbaik setakat ini. bayangkan macam mana, sy yg jarang balik awal ke rumah, dapat balik tepat pada waktu siaran ni.bab cikgu siti syuhada n mia...mmg mantap n menarik.bab yang lain, kureng skit.terutama ketika hanafi tampar farina.bab syuhada kena lap lantai masa ajar mia mengaji pun merosakkan suasana cite yang seronok.cara ilham tackle syuhada pun tak lah best sangat sbb dah biasa orang buat cam ni.tackle orang sbb nak sahut cabaran rakan.rasa cam tak best. sbb tak ikhlas.apa pun layan jerr la cite ni..hidup mia n cikgu siti syuhada..
TQ

Related Posts with Thumbnails