Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, May 30, 2010

mood cuti sekolah dah mai dah....

yeah....

akhir nyer siap jugak menyemak kertas soalan budak-budak nie...

sorry laa, 2/3 hari nie blog ja nie tak update sangat sebab banyak benda nak seatle sebelum cuti sekolah nie.... dalam dok banyak buat nie, ja dah siap SURAT CUTI REHAT KHAS. Alhamdulillah Pengetua dah bagi green light hehe... boleh dapat cuti hehe....barang-barang pun dah isi dalam beg, kena isi awal-awal takut nanti tak sempat pulak hehe....

jom kita layan lagu baru dari JUARA AF8 - SHAHIR nie hehe....

oppss sorry lagu nie tak de kaitan dengan ja pun hehe... ja bukan dalam suasana emo pun, saje nak layan lagu nie.. best kan....

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's said...

Pastinye semua cikgu menantikannye yer tak... Dapat rehatkan minda sebelum buka sekolah semula.... Yuhuuuuu..... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

yeah betul tuuu pakngah hehe....

Related Posts with Thumbnails