Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, May 25, 2010

SHOWDOWN 2010


blogger semua tengok ke tidak SHOWDOWN 2010

kat 8TV

ja tak tahu kenape ja suka show yang macam-macam nie, ja suka tengok orang menari hehe macam satu lagi show IF YOU THINK YOU CAN DANCE! pun ja kadang2 follow jugak hehe... dalam SHOWDOWN nie ja suka team



FLOOR FEVER



WAKAKA CREW

FLOOR FEVER sebab setiap kali diaorang menari best jer tengok, macam kita pun nak menari sama. WAKAKA CREW sebab ada ALAM hehe. sape-sape yang belum tengok jom laa tengok setiap hari Rabu jam 9.30 malam hehe...

post signature

4 yang ambil kisah:

hudhud said...

vote for GBC yeah. wakaka tak best pun. alam je yg buat dorg famous. hahaha

♥♥ eija ♥♥ said...

to:hudhud

waaa de peminat GBC ker hehe...

asna cute said...

Tuanng asna suke tgk jugak.. asna kureng sikit hehe~

♥♥ eija ♥♥ said...

to:asna cute

boleh geng dengan tunang asna lah hehe..

Related Posts with Thumbnails