Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, May 16, 2010

....Movie Marathon...

hari ini dalam sejarah hehe....

apa yang sejarah nyer ialah..

dalam satu hari ja dengan yong (kawan sekolah) tengok 2 movie dalam satu hari hehe....

sampai orang yang kutip tiket mesti heran tengok muka kami yang sama untuk 3 kali nak masuk panggung hehe...

ini buktinya tiket wayang kami hehe...


pertama kami tengok ROBIN HOOD...rupa-rupanya cite Robin Hood nie sebelum beliau menjadi Robin Hood yang kita kenali tuu, sebelum dia jadi penyamun dok dalam hutan tuu... Tulah cite dia 'Story behind the Legend' hehe... cite nie best laaa tak jemu nak tengok hehe... ja bagi 4 bintang untuk cite nie :)

pastu makan tengahari kami makan Kenny Rogers, kebetulan kami dah lama tak makan kat Kenny Rogers. semua lincin pinggan hehe... lepas makan, solat.....

movie kedua lak dalam kul 2.00 kami tengok A NIGHTMARE ON ELM STREET... memang horror cite nie hehe... kenape ja tak penah dengar cite nie yea.. memang penah dengan nama FREDDY KRUGER tapi kenape tak penah tengok cite dia?? yong cakap dulu-dulu de reaserch yang buat kenape budak-budak yang tinggal di ELM STREET tak boleh tido? mungkin cite nie ade jawapan nyer... best laa jugak hehe... nasib yong de sebelah banyak bab terkejut jugak laaa hehe.. cite nie ja bagi 4 bintang jugak....

dan movie terakhir kami tengok FURRY VENGEANCE.. pelakon Brandon Freaser ja rasa semua orang kenal pelakon nie, dia berlakon cite The Mummy kan? cite nie orang kata komedi. Ade laa sikit hehe... Cite pasal peneroka tanah yang kata nyer pecinta alam tapi dalam masa yang sama nak rasa kan hutan untuk jadi satu town yang baru, jadi haiwan situ semua ingin membalas dendam. Jadi cite ini pasal Binatang Berbulu Balas Dendam hehe.... cite nie ja bagi 2 bintang jer..

itu laa aktiviti ja dengan yong hari sempena Hari Guru jatuh hari ini.... hari inilah

....epik.... horror.... comedy.....

post signature

8 yang ambil kisah:

BudakHitam said...

pehh..tak sejuk ke lepak lame2?

amar haziq said...

salam ziarah kak..


jenguk2 lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Ery Farieha said...

wahh
nak tgk nightmare
wuwuww.
furry tu just kelaka laa. kasik ringan sikit kepala otak lepas tgk cite epik & seram tu. ehehe

ChiLaBaey's said...

Ini betul2 punya layan sempena Hari Guru ni... hehehhee.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to;BudakHitam

pehhh kan awak hehe...

tak penah orang buat saya buat dulu hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:amar haziq

tq amar...

insyallah nanti akak singgah yea :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Ery Farieha

tgk laaa nightmare tuu best hehe...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

yeahh...

betul tuu pakngah hehe...

Related Posts with Thumbnails