Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, May 19, 2010

"persiapan" => tema??



terima kasih pada follower 199 ja .::Thirah::. nama nyer..

kerana sudi jadi follower blog ja, sape pulak yang akan jadi ke 200?? mane ade hadiah ker?? hehe

sepupu ja merangkap weeding planner dah mula call ja tanya ja ape tema ja nanti, sebab dia kata nak buat portfolio... wahhhh terharunya ja dia dah mula buat persiapan nie hehe...

Nikah :

silver (cantikkan aida )

cream+white (sumber dari Koleksi vispara)

Majlis belah ja (tak tentu lagi yang mane, cuma yang ja tahu ja nak latar warna cerah dan baju ja nanti mesti gelap sikit untuk nampak kurus hehe ) :

choclate + pink (dah mengidam dari bujang dulu)

peach ( okay ker warna nie yea)

red + blue

green + black

magenta

waaa banyak nyer pilihan nie tak masuk lagi senarai belah en tunang lak, dia dah cakap awal2 malas nak pikir suruh ja pikir jer... main ja ialah ja nak nampak sikit kurus dan berseri jer masa majlis ja nanti, sebab tuuu tak tahu pilih warna yang mane sesuai :) ade sape2 boleh tolong...

note : mungkin semua warna nie dah popular di KL tapi tempat ja kat Taiping tuuu tak ramai yang guna gabungan dua warna yang berlainan nie, jadi ja nak bawa kelainan laa hehe). gambar semua dari GOOGLE

post signature

6 yang ambil kisah:

Lisa said...

wah kaler megenta tu menarik la eja, tp org skrg ni mmg berani main kaler tema time majlis, ada yg buat hitam putih, la merah hitam la..
pastikan kaler baju eja lg menonjol dr pelamin n kaler latar blkg tau

kay kamal said...

pink brown nice.i used it for my E-day..works well.kolor pon yg sume org nk pakai

peach im using for nikah..sweet tapi not for kulit gelap la..

silver im using gak for sanding. tapi takle silver sorg2 kang dlm gamba nmpak kosong

the green is cute. but not forest green la..mayb apple green?

magenta is nice but try pairing w whites or creams or else dull sgt..

am i cnfusing u even more? hehe

ChiLaBaey's said...

Buat konsep ala2 Siti Nurhaliza lah... Sanding dalam taman... hehehehe... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Lisa

tq kak lisa hehe...

memang cantik kan magenta tuu :)

tulah memang plan nak buat macam akak cakap tuu baju lagi menonjol sikit hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:kay kamal

no lah..
your explanation very details :)
thanks for 'ur info...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

pakngah nie macam tahu2 jer ja suka dato ct hehe..

dalam taman?? dalam perancangan dan jadi kalau ikut budget hehe

Related Posts with Thumbnails