Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, March 25, 2010

cite Alice in Wonderland bosan???


betul ker cite nie tak best??

banyak jugak laa baca komen/feedbak/review dari kawan-kawan blogger semua kata ia....

agak membosankan...

tak banyak aksi...

banyak cakap sahaja....

jalan cite yang boring....

betul ker????

sebab ja belum ada kesempatan tgk lagi, dan ja agak ada JOHNNY DEEP nie mesti best cite dia macam cite dia...

ini ja paling minat hehe semua siri tengok hehe tak jemu tengok JOHHNY DEEP dalam cite nie hehe...

cite nie pun okay jugakk

cite nie pulak JOHNNY DEEP sgt laa hensem hehe....

tulah kebanyakkan yang ada si hensem nie mesti best cite dia, tak kan laa Alice in WOnderland tak best?? hehe....
http://emo.huhiho.com

gambar semua : dari GOOGLE

post signature

6 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

tak p tengok pun lagi

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Hazzy Ishak

hehe....
sama lah kita hehe...

dizzydude said...

cubaa laa pergi tengok cite Alice tuu..hehe..tapi saya tak minat laa cerita-cerita macam Alice nie..cepat bosan,hehehe :P

♥♥ eija ♥♥ said...

to:dizzydude

ermmmm sebelum nak tgk nak tahu dulu hehe..

kalau tak ja rasa rugi beli tiket..
sebab cite tak best hehe....
ooo pun bosan jugak dengan cite nie

cawan merah said...

budak2 mungkin best kot
kalo CM, x best ar.. hoho.. bowink..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:cawan merah

cm pun tak suka yea...
memang tak best laa cite nie hehe

Related Posts with Thumbnails