Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, March 5, 2010

L.O.V.E???


L.O.V.E 1 : bukan niat ja untuk tengok cite nie sebab ja sambut Valentine Day??

bukan yea.. ja tengok cite nie pun minggu lepas...

cite nie pun ja tengok dengan adik ja tau perempuan. walaupun dah seminggu kot cite nie ditayangkan tapi... wayang TGV kat KLCC hari sabtu memang penuh panggung dengan orang-orang...

sanggup bayar lebih tiket + belanja adik, mestilah kakak kena belanja adik kan? hehe.. yelah tengok kat ipoh rm7 jer, itu pun tengok time yang price dia memang mcm tuu murah sikit. Ini pulak masa ja g KL hari time sepupu ja kawin hari... ja suka cite dia ala-ala macam cite SEPI dalam satu cite de macam-macam kisahnya.. best laa jugak, tak rugi lah tengok hari itu....http://emo.huhiho.com

L.O.V.E 2 : ini pulak kisah lain pulak, tiba-tiba teringin nak rasa SHRIPMS HEARTIES nie.. pegilah beli lepas shopping kat TESCO pagi tadi... harga boleh tahan RM6.30 untuk 4 pieces tak nampak pun udang nyer pun kalau dalam gambar bukan main nampak udangnyer.. tulah kalau dalam iklan lain benor kalau beli kan??

|

|

V

bagi jalah rm6.30 untuk 4 biji .. jatuh satu biji rm1.60.. sendiri pikirlah okay ker tak... ermm memang merasa jerlah hari ini.. tak beli dah kot...

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

zoul said...

itulah marketing strategy.. atau dalam bahasa melayunya strategi 'menipu'.. he he

♥♥ eija ♥♥ said...

to:zoul

yealh zoul...
memang strategi menipu hehe

Related Posts with Thumbnails