Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, March 2, 2010

masalah mula mai dah...


(sumber dari GOOGLE)

dah pun masuk bulan Mac untuk tahun 2010 nie..

sekejap nyer ja rasa masa berjalan, dalam masa 2 bulan lepas nie banyak perkara yang berlaku dalam hidup ku...

semalam 'kami' baru sahaja nak berbincang untuk perkara yang 'serius', mula-mula okay tapi dah tak okay dah... last sekali ambil keputusan stop dulu bincang perkara nie cakap benda lain pulak....

http://emo.huhiho.com

dah laa kat sekolah memikir masalah sekolah, balik umah belum pun ade ape-ape lagi dah runsing dengan masalah yang akan datang nie...

macam nie ker kehidupan pasangan yang mula-mula untuk ke kehidupan berdua??? kalau macam nie ja tak mau lah... ja lebih suka mcm sebelum nie, kurang masalah...

arghhh.. tension nyer....

http://emo.huhiho.com

Nota kaki : dah bermula laa hari-hari yang tension...

post signature

8 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

single lagi best oh

✿farahwir✿ said...

hehehe..berdua best jugak..tapi tengok partner mcm mana jugak jaa

bellar0ssa said...

huhu..masalah itu asam garam kehidupan.xde masalah no exciting.hehehe.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Hazzy Ishak

yeah kadang pikir macam tu jugak :(

♥♥ eija ♥♥ said...

to:✿farahwir✿

ermmm yer ker??? terpulang pada pasangan mcam mane nak cari pasangan yang betul2 okay??

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

ermmm betul jugak cakap adik tuu, kalau tak tak nama lah kehidupan kan?? hehe

YAN said...

gadush2 asam garam..huhuhu

♥♥ eija ♥♥ said...

to;YAN

huhu.. tak mau asam nak manis nye...

Related Posts with Thumbnails