Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, March 21, 2010

i'm already engaged :)

http://emo.huhiho.com

hehe...

betul.... apa yang di katakan oleh blogger ja, Mr. DRAC, pak ngah dan SYUHADA...

pada 20hb Mac 2010 iaitu semalam hari sabtu....

maap laa ja masih di Taiping lagi..

esok bermula lah keje dan ja kena balik pulak IPOH...

dah siap semua barang-barang yang dikemaskan kat umah ini, sementara ja ada kat umah nie kena tolong mak, mak ja pulak sakit lututnya sebab kenduri sepupu ja hari tuu dia tolong masak, keje-keje kenduri tak henti....

gambar?? hehe sorry next entry ja update gambar2 lain, kat umah Taiping nie tak kuat sangat line nyer hehe... hanya gambar ini saja yang ja sempat..

ini gambar belum ja update lagi hehe...

ada cite di sebalik majlis nie nanti ja cite kan yea, ja rindu blog ja nie dah lama tak update hehe...http://emo.huhiho.com

post signature

14 yang ambil kisah:

✿farahwir✿ said...

IJA..TAHNIAH..U CANTIK..CEPAT2 UPLOAD GAMBAR!

SyUhAdA said...

yeay~!!
btol syu teka...
kak ja nak bertunang...
dan skang dah bertunang...
tahniah yer~!~

bellar0ssa said...

kak eja!! cantiknya..dah tunang da akak..huhu cantik2... intan doakan yang terbaik buat akak...muuah.

ChiLaBaey's said...

Saya dah kata dah... naluri seorang lelaki... cewah.... apa2 pun tahniah bebanyak diucapkan.... :) Seronok2....

a Y u said...

tahniah ja..(^_^)

pasni kite tggu cite2 ja psl wedding prep plak..hihihih..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:✿farahwir✿

hehe...
muka ja lain giler laa pa'ah hehe....
mula2 tengok terkejut pun ada hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:SyUhAdA

hehe betul syuhada teka hehe..

tq so much...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

tq adik hehe...
akak pun doa terbaik buat adik jugak hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

tuu lah.. hehe..
insticnt pakngah memang kuat la hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:a Y u

terima kasih ayu hehe..

ja pun nak kena minta tunjuk ajar ayu laa nak prepare nanti hehe...

asna cute said...

wahh ka eja... dlm diam2 ubi berisi jugak ek hehee.. welcome to d club ehehe congrtas! =))

♥♥ eija ♥♥ said...

to;asna cute

hehe kena laa diam-diam nanti kalau kecoh tak jadi malu pulak hehe...

yeahh dah masuk club asna dah hehe

Mrs Drac said...

hohoo..da lame da bole cium2 bau nak btunang nih..so kasi hint dlu..hihi..congrates!!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Mrs Drac

wooo bagus laa dah boleh teka bab2 nie.. hehe

ja pun tak pandai lagi hehe

Related Posts with Thumbnails