Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, March 11, 2010

nak tengok cite nie....

ermmmm....

kepala ja dah mula serabut nie, dah laa esok hari last nak sekolah sebelum cuti sekolah minggu depan nie...

ahhhh.. cepatlah lepas semua nie, nie baru 'benda kecik' dah berserabut macam bear bawah nie....

http://emo.huhiho.com

nak tengok cite nie boleh tak??? untuk tenangkan hati nie.... nak tengok 3D punya huhu...

nak masuk ke alam fantasi TIM BURTON huhu.... tak mau masuk ke alam nyata....

dan yang semestinya nak tengok hero yang paling diminati JOHNNY DEEP hehe... hensem hehe gigi dia pun macam gigi ja dalam cite nie....

ini watak lain dalam cite nie, maap laa yeak ja tak tahu cite dia pasal ape? ja cuma berminat cite nie sebab JOHNNY DEEP jer hehe......

ahhhhh nak lari sekejap dengan kekusutan ini.....

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

nEa FleriDa said...

nk tgok jgk! nk tgok2!!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:nEa FleriDa

jom adik kita tengok hehe

Related Posts with Thumbnails