Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, March 16, 2010

maap lama tak update blog :(


ahhh...

hari ini hari ke-4 dalam cuti penggal ini....

walaupun hari ini dah masuk hari ke-4, ja masih lagi tidak berasa cuti lagi....

dan dalam masa 4 hari ini jugaklaah ja dah lama tak update blog, maap laaa cuti ini banyak masa ja buat keje, kadang-kadang kuar umar cari barang. semalam hari cuci rumah...

lusa dan kedepan semua adik beradik mak abah dah nak sampai umah...

ape yang berlaku?? tunggu lah 20hb Mac nanti ja akan umumkan hehe....

mood semangat kena ada dihati ini.....

tapi walaupun tak tak de idea nak update ja masih lagi menerjah blog blogger ja hehe.....

post signatureAlign Center

7 yang ambil kisah:

Mrs Drac said...

love is in the air ye? kasi hint sikit nih..hehehe

ChiLaBaey's said...

Confirm ada orang datang meminang ni.... :)

SyUhAdA said...

aah la...
mcm ada org nak masuk meminang jer~sa

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Mrs Drac
hehe... is'it love in the air?? hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

hehe pandai pak'ngah nie teka yea hehe

♥♥ eija ♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥♥ eija ♥♥ said...

to:SyUhAdA

hehe....

Related Posts with Thumbnails