Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, March 31, 2010

perlu tukar cara blog???

lepas pening membuat latihan yang berwarna-warni itu..

ja pun untuk cuci mata pun mula blogging...

banyak yang ja lihat ada blog yang khusus cite pasal persiapan mereka untuk ke hari bahagia :)

adakah ja pun nak ikut jejak langkah mereka??

ermmmm....

ja rasa tidak kot, blog ja masih seperti ini, dan entry-entry dalam blog ja nie masih dalam pelbagai cite :) untuk tidak membosankan blogger-blogger ja yang lain...

hanya dalam otak ja nie cum nak tukar banner dengan background blog jer hehe...

tapi ja akan update jugak apa persiapan yang ja akan buat hehe....

cuma tak delah selalu, ja rasa mungkin ada yang muak nanti bila baca hehe.....

waaaa tak sangka baru masuk seminggu 4 hari ja dalam dunia pertunangan nie..

apa perlu ja buat untuk persiapan nanti??
http://emo.huhiho.com

post signature

12 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

wah dah bertunang
tahniah

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Hazzy Ishak

hehe tq hazzy hehe...

NahWaL said...

1) tetapkan hari pernikahan dan persandingan dan bertandang

2) book hall kalao buat kat hall.

3) buat bajet

4) utamakan yang utama.

5) simpan duit! hehe

Lisa said...

ja, agak2 bila nk langsung? prepare awal2 erk.. buat skit2 biar tak kelam kabut nanti tau..

Nurna said...

congratzzz...da bertunang ek...sonok nye...ni rase nak bertunang gak ni....agaga~

belajar pon x abes lagi...gatal...kui3~

anyway, prepare awal2 la..nanti x kelam-kabut...hehe

bellar0ssa said...

huhu rajinnya nak tukar header ngn background.malas2...hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:NahWaL

tq nahwal, ja suka tang simpan duit tuu hehe:)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Lisa

insyallah tahun depan kak :)
ja tak mau nak rush-rush...
nak buat dengan slow tapi tersusun hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Nurna

tq nurna :)
akan saran kan habis belajar dulu hehe...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

tuu pun kalau akak de masa hehe..

plan jer tuu...

NahWaL said...

ja suke simpan duit ke? nawal tak suke haha

♥♥ eija ♥♥ said...

to:NahWaL

suka kalau kita nak cari yang terbaik hehe...

Related Posts with Thumbnails