Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, November 18, 2009

2012 memang best !!!

cite 2012...

memang best GILER!!! bagi ja lah...

mungkin sedikit boring, tapi tgk pada effect, jalan cite dia BEST...

memang berbaloi laa li tiket...

ja nie bukan mcm orang lain yang kaki wayang tu...

kalau tgk, ja mesti tgk yang best jer berbaloi g panggung,

beratur tiket, cari parking yang betul2 susah hehe...

2012 mengisahkan betapa bezanyer kehidupun antara orang yang biasa dengan orang VVIP....

orang sanggup bayar, dan buat ape saje untuk hidup di dunia nie....

tapi kita tak tahu TUHAN tuu ada di alam nie...

dalam cite nie memang ALLAH tak bersama kita, bila masanya sudah datang,

berbagai-bagai bala yang timbul, GEMPA BUMI, TSUNAMI....

dan pada masa yang susah baru kita nak ingat pada-NYA...

memang ja tgk cite nie istafar banyak2....

memang takut jugak laa cite nie, mcm mane ape yang kita tgk dalam movie nie jadi betul2 pada satu hari nanti.. fikir2kan lah....http://emo.huhiho.com

post signature

8 yang ambil kisah:

asna cute said...

kira citer nie ada pedoman jugak la kan.. nak pegi tgk la weekend nie~

^^ FASHAH ^^ said...

akak baru nak pi tgk petang nie kat Mvally..hubby akak kata kul 11am td kat MVally dah mcm ulat coz ramai tul umat manusia tgh Q nak beli tiket..termasuk ler hubby akak tu.. :)

eija ^_^ said...

to:asna cute

a'ah kalau asna tgk ja rasa okay lah.. :)

eija ^_^ said...

to:fashah

yer ker akak hehe...

memang nampak cite tu best kan akak??

ramai yang nak tgk

bellar0ssa said...

huhu.jelesnye dpt tgk movie 2012.hmm kat sini ade gak..tp sok last tyngn.sgt2 bz dan jauh xdpt nk g.. lagpon bhye plak nk ke sane.timing xbest.. tpkan,kwn intan ckp..cite neh agak sesat barat..sbb ade yg terselamat...(diye cite pasal kiamat kan?)...n pasal bahtera nabi nuh..plak.selamatkan org kaye2..instead selamatkan org beriman..(sah2lah xkan.dah cite barat pon..)

eija ^_^ said...

to:bellarossa

a'ah...

klau pikir betul2 memang jauh larii...

ja pikir ke arah lain hehe

^^ FASHAH ^^ said...

eja..akak nangis tgk cite tu..mmg ada lojiknye cite tukan.. email yg akak dpt mengatakan 1/3 umat manusia sahaja yg terselamat..ishh..x leh bayangkan biler dah tgk cite tu..

eija ^_^ said...

to: FASHAH

kan akak :(

ja tak tahu macam mane nanti kalau betul2 ia terjadi...

Related Posts with Thumbnails