Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, November 7, 2009

bermula nov 2009 :)


INI STICKY MODE
untuk entry yang lain boleh scroll dibawah
tq

November sudah bermula hari ini..

untuk permulaan ja nak wat satu promosi...

MYSPACETUNAI

khas untuk follower dairy girlz-scopio^_^

ja tak nak nak cite panjang2..

cuma ja wat promosi sesiapa...

khususnya follower ja yang ingin masuk MYSPACETUNAI nie...

boleh laa berdaftar di bawah ja,

sesiapa yang belum jadi follower berminat boleh laa follow blog ja dulu :)

kalau sebelum nie daftar nie kena RM49.90

sempena bulan Nov 2009 nie ja akan offer cuma bayar....

RM34.93

promosi sebanyak 30% sahaja baki yang lain biaq ja yang tanggung hehe..

berminat? kalau berminat boleh email ja atau comment dalam entry nie..

hanya 5 orang yang pertama sahaja yang serius nak masuk...

kawan2 jangan lupa bukan nyer kawan2 bayar wit nie tak dapat ape2..

kawan2 akan dapat 100 produk yang lain lagi...

selain kita dapat income yang lain... kalau kawan2 promosi link kawan2...

jangan risau.. sape2 yang masuk bawah ja akan ja tolong sampai kawan2 pun dapat income :)

jadi jangan ketinggalan!!!

promosi ini hanya untuk seminggu sahaja...

1hb Nov 2009 - 7hb Nov 2009

MyEm0.Com


post signature

6 yang ambil kisah:

bellar0ssa said...

eh.kak eja...mau join same.tp xde akaun.heh.tggu la inta blik msia dec ni leh create acc.

cik eja^_^ said...

to:bellar0ssa

laa yer ker..
okay akak tunggu... :)
nanti jangan lupa g tau akak tau..

NaNaBdKbaiK said...

cik eja...i ada bagi u satu tag...tapi i tertulis....cik eija....sowi...

cik eja^_^ said...

to:NaNaBdKbaiK

ohh hehe...

okay nanti ja wat yek...

~PakKaramu~ said...

Do'akan saya selamat mengerjakan ibadat haji

cik eja^_^ said...

ohh yer...
saya doakan pakmaru selamat g n balik yea

Related Posts with Thumbnails